Slider3_bgDexcom szenzorDexcom G4 PlatinumDexcomvércukor monitor
Slider2_bgDexcom receiverGlucoDr vércukormérőDexcom

Dexcom G4 Platinum

Folyamtatos vércukorellenörző rendszer (CGM)

dexcom-rendszerA Dexcom G4 Platinum folyamatos vércukor ellenőrző rendszer használata közben a folyamatos érzékelős vércukormérés eredményei 5 percenként frissülnek, akár 7 napon át. Ezek az eredmények segítenek Önnek felismerni vércukorszint változásainak trendjeit és mintázatait.

A rendszer az érzékelőt, a jeladót és a vevőegységet tartalmazza. Az érzékelő egy eldobható egység, amelyet a vércukorszintjének akár 7 napon át tartó folyamatos monitorozásához be kell ültetnie a bőre alá. A jeladó egy többször használható eszköz, amely vezeték nélkül továbbítja az érzékelő által mért vércukorszintadatokat a vevőegységbe. A vevőegység egy kézben tartható készülék, amely lekéri és megjeleníti a vércukorszintet.

A Dexcom G4 Platinum rendszer segít a magas, illetve alacsony vércukorszint észlelésében. Ez lehetővé teszi a terápia azonnali és hosszú távú módosítását is, annak érdekében, hogy az értékek szélsőséges kilengése minél kisebb legyen.

Minden Dexcom G4 Platinum vércukor monitor rendszer vásárlásakor, most ajándék GlucoDr kapilláris elven működő vércukormérőt adunk ajándékba!

Ismerje meg mit adhat önnek a Dexcom G4 Platinum folyamatos vércukor monitort

Kinek hasznos a Dexcom G4 Platinum vércukor monitor?

II-es típusú cukorbetegek

A Dexcom G4 Platinum a felhasználó folyamatos és valós idejű vércukorértékének nyomon követése által hatékony segítséget nyújt a II-es típusú cukorbetegeknek a diétás étrend, és a megfelelő testmozgás mellett megjelenő vércukor változási tendenciák értékelésében, ezáltal támogatva az ideális vércukor beállítás és az optimális kezelés kialakítását. A beépített riasztások segítségével azonnal értesülhet, ha vércukorszintje túlzottan magas vagy alacsony. Az ideális beállítás mellett a cukorbetegség hosszú távú szövődményeinek esélye jelentősen csökkenhet.

I-es típusú diabétesszel élők, gyermekek és fiatalok

A Dexcom G4 Platinum kímélő segítség a cukorbeteg gyermekeknek és a szülőknek egyaránt. Segítségével elkerülhető a naponta gyakran 3-6x alkalmazott ujjbegyszúrás, mivel a beépített riasztásoknak hála a szülő azonnal értesül a kívánttól eltérő vércukorszintekről. A monitor rendszer vezeték nélküli működése lévén kényelmes használatot biztosít és már két éves kortól használható, ha gyermeke eltűri a szenzor viselését. A Dexcom G4 Platinum inzulinpumpa mellett is alkalmazható, ezáltal nyomon követhető a folyamatos inzulin adagolás hatása a vércukor szintekre.

Terhességi cukorbetegek

Biztonság a babának és a mamának. A Dexcom G4 Platinum folyamatos vércukor monitor terhesség alatt is biztonsággal használható. Segít a kismamának betartani a diétát, beállítani az esetleges gyógyszerezést és elkerülni a későbbi, lehetséges szövődményeket.

Diabétesz gyanús, vagy speciális diétát folytatók

A Dexcom G4 Platinum a nap 24 órájában 5 percenként méri és tárolja a vércukorszintet, így minden, a vércukorszinttel kapcsolatba hozható esemény és érték rögzítésre kerül. Segít felismerni a pre-diabeteses állapotokat és pontosan megítélni azok súlyosságát illetve a diétás kezelés hatékonyságát.

Cukorbeteg sportolók

A Dexcom G4 Platinum segít a testmozgás, az edzés és a verseny alatt abban, hogy ne essen le használója vércukorszintje. Már az egy hetes mérés is hatalmas segítség lehet abban, hogy kialakítsa versenyen kívüli és verseny alatti étrendjét, így nem a legrosszabbkor fognak elfogyni tartalékai. A Dexcom G4 Platinum nem csak cukorbetegek által alkalmazható. Extrém fizikai terhelés esetén (úgy mint a hosszútávú kerékpározás, triatlon illetve maraton) segít figyelemmel kísérni a csökkenő vércukor tendenciát és optimalizálni a verseny alatti szénhidrát bevitelt.

Kipróbálná hogyan működik?

Partnerünknél lehetősége van egy hétig bérelni a Dexcom G4 Platinum folyamatos vércukor monitort!
Vásárlási kötelezettség nélkül, bérbe venni egy Dexcom folyamatos vércukor monitor rendszert.

Folyamatos vércukor monitor

A Dexcom G4 Platinum vércukorellenörző rendszerrel (CGM)

Segít nyomon követni a vércukorszint változásait

A Dexcom G4 Platinum rendszer folyamatosan méri a szöveti vércukorszintet. Heti hét napon át, 5 percenként, így a korábban nem észlelt változások is nyomon követhetővé válnak. Ezzel segíthet súlyos hipoglikémiás esetek elkerülésében és a későbbi szövődmények csökkentésében.

Segít megóvni gyermekét

A Dexcom vércukormonitor rendszer gyermekeken is alkalmazható, már 2 éves kórtól.